buy dnp
Állandó fáradtság gyötör?

 

Tel.: +36/70 565 37 67
e-mail: info[@]coventina.hu

Garancia

 

gari

Állandó fáradtság gyötör?

coffee

A krónikus fáradtság szindróma egyik oka a nehézfém-mérgezés lehet. Pontosan mit is jelent ez?

 A NEHÉZFÉMEK káros hatásai:

 A nehézfémek (higany, kadmium, ólom stb.) a földkéreg természetes alkotóelemei. Az étellel, itallal és a levegővel kerülnek be szervezetünkbe, ahol felhalmozódnak és mérgezést okoznak.

Nehézfém mérgezést okozhat például az ivóvíz, ha ólomcsöveken vezetik. Ez régi bérházaknál még ma is gyakori. A savas esők kioldják a talajból a nehézfémeket, tovább növelve ezzel az ivóvíz szennyezettségét.

 A nehézfémek azért veszélyesek,  mert felhalmozódnak szervezetünkben , tehát egy idő után sokkal nagyobb koncentrációban találhatók bennünk, mint a környezetünkben, hiszen a kiürülésük sokkal lassabb, mint a beépülésük.

 Egyes becslések szerint az Egyesült Államokban a nehézfém mérgezés több mint félmillió embernél okoz krónikus fáradtságot.

Forrás: http://www.drmineral.hu/blog 

 

 

Drága viszont a vízben található nehézfémek, szerves és szervetlen vegyületek, toxikus anyagok kimutatása, ezért ezeket az országban csak ritkán, évente néhány alkalommal, sőt sok helyen csak két-három évente mérik.”

 „Némedi László 35 éve vizsgálja a Dunát, és keserűséggel tölti el, hogy a szennyvizeknek 80 százaléka még 1998-ban is mindenféle tisztítás nélkül kerül a folyóba. Budapesten mindössze két tisztítótelep működik, ahol csak a szerves anyagot szűrik ki a szennyvizek 20 százalékából.

 Némedi László nem tud arról, hogy valaha is tömeges megbetegedéseket okozott volna a Duna, ám sok betegség lappangási ideje olyan hosszú, hogy az orvosok nem hozzák összefüggésbe a vízzel.”

 forrás: http://mek.oszk.hu/00100/00154/html/szenny.htm

 

 

„A budapesti ivóvizet is megvizsgálta a magyar partnerszervezet: a pár éve betiltott Atrazint, illetve Acetochlort is találtak benne. A határértéket mindkét anyag meghaladta.

 http://hvg.hu/vilag/20111209_duna_rakkeltoanyag