buy dnp
Gyakori kérdések

 

Tel.: +36/70 565 37 67
e-mail: info[@]coventina.hu

Garancia

 

gari

Gyakori kérdések

Honnan tudjam, melyik víztisztító a jó nekem?

Hacsak nem arzénnal szennyezett vizű településen élsz, mindenképpen az ultraszűrős víztisztítót javasoljuk, lúgosító ionizáló szűrővel. A fordított ozmózissal működő víztisztító nem csak a szennyeződéseket, hanem a létfontosságú élettani hatással bíró anyagokat is kiszűri a vízből, és ennek csak egy kis hányadát pótolja vissza az úgynevezett visszasózó patron.

Ha mindenképpen ozmózisos víztisztítót szeretnél, akkor a lúgosító utószűrővel válaszd, ami plusz értékes ásványokkal, csodálatos egészségvédő tulajdonságokkal látja el a szűrt vizet.

Az ultraszűrős berendezés mindent kiszűr, aminek nem szabad bekerülnie a vízből a szervezetbe, viszont mindent benne hagy, amire szükség van. Fantasztikus minőségű, nagyon finom, és az egészségre csodálatos hatással bíró vizet készít, ezért elsősorban ezt javasoljuk.

Mikorra térül meg egy víztisztító beruházása?

Ez függ attól, hogy mennyien vannak egy háztartásban vagy munkahelyen. Kiszámítani egyszerű, mert a napi ásványvízfogyasztást, kávéfőzéshez, teázáshoz és főzéshez használt víz mennyiségét és árát megszorozzuk 30 nappal, majd ezt elosztjuk a víztisztító árával: ennyi hónap múlva jön vissza az ára.

Az egészségünket, családunk egészségét érdemes egyfajta befektetésnek tekinteni. Ha most fordítunk rá energiát, az később fog megtérülni. Míg most kiszámítható az összeg és a „rákölteni való”, később, ha nem fordítunk rá kellő figyelmet, kiszámíthatatlan lehet a következménye. Ráadásul ennyire jó áron ilyen profi víztisztítót nem nagyon találsz máshol, úgyhogy igazán nincs min gondolkodni, ugye?

Hogy lehet ilyen olcsó a víztisztító? Biztos, hogy jó a minősége?

Egyrészt közvetlenül a gyártótól vesszük, tehát több lépcsőt ki tudtunk iktatni (nagykereskedő, kiskereskedő, viszonteladó), amik egyébként növelik egy termék beszerzési árát. Másrészt egyszerűen nem tettünk rá olyan nagy hasznot, amit a kereskedők általában rá szoktak tenni, mert az a célunk, hogy minél több családban a mi gépeink biztosítsák a tiszta, lúgos ionizált vizet.

Ezeket a víztisztítókat a Hyundai gyártja, ami önmagában is garancia a minőségre. Jó ideje kerestük azt a gyártót, aki tényleg beleteszi a szűrőibe azt, amit állít, és valóban olyan vizet készít a víztisztítója, amilyet ígér. Ez – több, hazánkban kapható berendezéssel ellentétben – tényleg professzionális készülék, tényleg fantasztikusan szűr, tényleg lúgosít, és tényleg ionizálja a vizet.

Nem csak azt szeretnénk, hogy te legyél boldog a szerzeményeddel, hanem azt is, hogy vidd a hírünket mindenkinek. Ezt pedig csak úgy tudjuk elérni, ha nagyon jó minőségű készüléket és szolgáltatást nyújtunk.

Hogyan lehet rendelni?

A coventina.hu weboldalon keresztül tudod megvenni a termékeket, melyet szintén cégünk üzemeltet. A termék képe mellett találod azt a keretet, ahol kiválaszthatod, hogyan szeretnéd megrendelni. Az ár attól függ, hogy havidíjas konstrukcióban kéred-e, illetve lúgosítós, vagy sima víztisztítót szeretnél. Az ozmózisos víztisztító esetében a nyomásfokozó pumpa is opció.

A fizetés menete:

1.Ha kártyával szeretnél fizetni, azt a PayPal-en keresztül megteheted akkor is, ha nem vagy ott regisztrálva. Válaszd a Paypal-es fizetést, és a következő ablakban a bal oldalon a Don’t have a PayPal account? alatt kattints a Continue gombra. Ott megadhatod a kártyaadataid, és már meg is vagy.

paypal

2.Ha van Paypal számlád, azzal értelemszerűen, ahogy szoktad.

3.Ha banki utalással fizetsz, akkor a visszaigazoló emailben megadott számlaszámra küldd el a megrendelésed ellenértékét (tüntesd fel a rendelésszámot is!), és kész.

4. Fizethetsz utánvéttel is, akkor a futár viszi a számlát, és a megrendelt áru átvételekor, készpénzben fizeted ki.

A megrendelésedet utalás vagy online fizetés esetén a fizetést követő 2 munkanapon belül teljesítjük. Ha utánvétes fizetést választasz, akkor a megrendelés visszaigazolása utáni 2 munkanapon belül. Ha épp nincs belőle raktáron, akkor előrendelést veszünk fel, de ezt minden esetben feltüntetjük a honlapon.

Cégünk elektronikus számlázást alkalmaz, ami nem csak környezetbarát, hanem jóval egyszerűbbé teszi az életet. Ha mégis papír alapú, postai számlát szeretnél, kérlek, ezt jelezd megrendeléskor a megjegyzésnél.

Miért éri meg havonta fizetni a szűrők árát?

Mert így könnyebben beilleszthető a havi fizetésedbe. Ha szeretnéd inkább félévenként előre fizetni – ez például cégeknek lehet egyszerűbb megoldás -, természetesen ezt is megteheted.

A folyamatos fizetéssel tudjuk garantálni, hogy a szűrőket azon az áron kapd, meg amin a havidíjad fizeted. Úgy találtuk, hogy a szűrőcsere nagy probléma a víztisztítók esetében: sokaknak nagy kiadást jelent egyszerre. Mi azt szeretnénk, hogy sokáig kifogástalan és tiszta legyen a vized, és élvezhesd minden csodálatos hatását. Hűségedet a berendezés nagyon kedvezményes árával, és a szűrők ingyenes házhozszállításával honoráljuk.

Mennyi idő beszerelni a készüléket?

Hagyományos csaptelep esetén 15-20 perc alatt kész is.

Mikortól lehet fogyasztani a tisztított vizet a beszerelés után?

Amikor beszerelted, utána folyasd a vizet kb. 5 percig, és már ihatsz is belőle. Később még előfordulhat, hogy levegőbuborékok jelennek meg a poharad falán, vagy amikor engeded a vizet, akkor hallani, látni a levegő távozását. Ne aggódj, ez legfeljebb egy hétig tart, amíg a szűrők teljesen átitatódnak vízzel.

A szűrőcserékhez tényleg nem kell hívni szakembert?

Tényleg! Valóban dolgoztunk azon, hogy felhasználóbarát legyen a víztisztítód, és ki tudd könnyedén cserélni. A szűrők színekkel jelöltek, mindegyik szín egy adott típusú szűrőnek felel meg. Mindössze arra figyelj oda, hogy a megegyező színű szűrő kerüljön ugyanoda, ahonnan kiveszed a régit, és a folyásirányt is a nyílnak megfelelően fordítsd.

Mit tegyek, ha csőtörés van, vagy nincs víz?

Amikor újra lesz víz, először a csapvizet folyasd fél-egy percig, hogy a csőhálózatból kijövő rozsda, iszap, homok, egyéb szennyeződés ne a víztisztítódat terhelje. Ha tisztának látszik szemre a víz, akkor engedd rá a szűrőre.


Ismerőseimnek szeretném ajánlani a terméket, kaphatnék érte jutalékot?

Persze! Erre találtuk ki a Partnerprogramot, amit szinténa coventina.hu oldalon találsz. Olvasd át, és csatlakozz – 10%-ot fizetünk minden értékesítés után! Ha van weboldalad, ellátunk bannerekkel, hirdetésekkel. Ha nincs, akkor emailben tudod nekik ajánlani a termékeinket, amiből ha az oldalunkra kattintanak, tudni fogjuk, hogy te voltál az ajánló.

Miben más a mi víztisztítónk?

  • A Hyundai Waco már 33 országban jelenlévő, megbízható márka.
  • Rendszeres szűrőcserék esetén 10 éves garanciát vállalunk a készülékre.
  • Messze a legolcsóbb megoldás kategóriájában. Felesleges (és állítólag nem is igazán jó) elektromos árammal ionizálni a vizet. A kerámiagolyós, infravörös sugárzással ionizáló lúgosító szűrő a lehető legtermészetesebb megoldás a csodálatos tulajdonságú víz létrehozására.
  • Könnyen kezelhető, a beszerelést és majd a későbbi szűrőcseréket is gyorscsatlakozók teszik egyszerűvé. Egy mozdulattal lehet a régi szűrőket kiszedni a rendszerből és az új szűrőt a helyére illeszteni és beüzemelni.  Egy komplett szűrőcsere 5 perc alatt megvalósulhat.
  • Esztétikus megjelenésű.
  • Lehetőség van a szűrőcsomagok havi díjas fizetésére is, így elkerülhető az egyszeri nagyobb kiadás, amit a szűrők félévenkénti cseréje indokol. Egyszóval pénztárcakímélő!
  • Kiegészítő csap vásárlásával könnyen mobilizálható, így nyaralásokra is elvihető, és közvetlenül a vízcsapra lehet szerelni
  • A készülék bővíthető, így ha más összetételű szűrőket szeretnél később, nem kell új készüléket vásárolni, elég a szűrőt kicserélni.
  • Partnerprogramunk segítségével bárki visszakeresheti a készülékének árát.